Afvalcontainer Huren Prinsenbeek ✔️ 9 OPVALLENDE HACKS

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Tracht het stroom van afval zo klein mogelijk te houden en je zult opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Via afval heel veel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Prinsenbeek

Kies uit het grootste aanbod afvalcontainers en bestel de beste ideale container voor je overblijvend afval. In het restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen vuil dat je geen verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet thuis binnen de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken ons de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen dat in ondernemingen ontstaan. Dit stromen mogen vaak afzonderlijk opgehaald geraken. Dit is goed voor het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil tevens sorteert, er gaat steeds restvuil voortdurend zijn. Poog deze afvalstroom heel beperkt mogelijk te behouden en je zal opmerken dat het financieel voordelig is. Door afval heel zoveel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de de restafvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de de rest container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven producten weer te gebruiken als dat mag.

Wat kost een container een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte grootte van de container en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd dient zijn. Jij ontdekt alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties los tijdens de verbranding die in minstens of geringere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Huren Prinsenbeek:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Huren Prinsenbeek

https://youtube.com/watch?v=MFF1ej5t1Xc

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te schatten wat grootte het goed bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange kennis met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat helder wat je voor een algemeen afval container of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Zo raak je achteraf nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Huren Prinsenbeek

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook in kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden van uw vuilnis ook goed voor de omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Huren Prinsenbeek

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je je vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat is voor de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder het om splitsen pakt het vanwege de ruimte en massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kunt dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glas vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor je glasverval op onze dienst. Je hebt de selectie uit een bak met 240 liters en ook van negenhonderd liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maand en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent ons het container komen legen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het heel veel energie voor het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter een prima basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Bij de bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er bij één heel veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier precies erin past. Wanneer het papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgt niemand ze meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijdstip bij om de container legen en de documenten ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kun je de papieren in het container werpen. Jij heeft de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op het transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.