Afvalcontainer Huren Roermond ➡️ 5 ONVOORSTELBARE ZAKEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval heel beperkt eventueel te houden en je gaat merken dat het geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen zo veel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Roermond

Kies uit bij de meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de de beste ideale rolcontainer voor je je restvuil. In de restafvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen afval welke je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten horen niet in de rest container. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen dat binnen firma’s vrijkomen. Deze stromen mogen meestal gescheiden opgehaald zijn. Dit is verbeterd voor de leefomgeving en de portemonnee.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal steeds restafval voortdurend voorkomen. Probeer het afvalstroompje zo beperkt mogelijk te houden en je zult merken dat dit geldelijk voordelig is. Met vuil dus zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo minimaal mogelijk restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis binnen de afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel vermeld producten opnieuw te aanwenden als het lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De tarieven voor de rolcontainers afhankelijk afhangend van de stroom van afval, de grootte van grootte van de rolcontainer en hoe vaak de container geleegd moet worden. Je vindt elke tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen los gedurende de verbranding die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Huren Roermond:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Huren Roermond

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen die grootte het goed bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze experts. Door onze vele jaren ervaring met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra legen of standaard een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor kom je later geen voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Huren Roermond

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Bovendien is het apart houden van uw afval ook goed voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Huren Roermond

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij de gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kunt en dat je meewerkt aan een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder als we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het vanwege de ruimte en gewicht veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen op je afvalkosten. Het is tevens volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren van verse materialen.

Komt er bij je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij het nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie van een container met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er al één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies je op welke manier vaak ons de container zullen komen ledigen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost veel energie om het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groene en ook bont glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er op een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet in de de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het document precies erin past. Als de papieren eenmaal in het bak zitten, krijgt zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eens in tijdstip langs om het container te ledigen en het papier ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kun je de papieren in het bak gooien. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op transport gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.