Afvalcontainer Huren Sittard 🔴 10 OPMERKELIJKE TIPS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog deze stroom van afval dus minimaal mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus veel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Sittard

Kies bij de meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop het ideale afvalcontainer voor je restvuil. In de afvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en ruiten passen niet in de container. Ook voor PMD verdelen beschikken we het correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam aangaande ieder afvalstromingen die bij bedrijven voortkomen. Dit stromen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld zijn. Het is goed betreffende het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er in de zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er steeds restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje heel minimaal mogelijk te bewaren en je gaat merken dat dit financieel voordelig is. Door afvalstoffen heel veel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus minimaal eventueel overblijvend afval over. In het afvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen vuil die je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis in het afvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel vermeld producten weer te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een een container bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor rolcontainers afhankelijk afhangend van de de afvalstroom, de grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet zijn. Jij vindt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de bak op een openbare plaats staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige assen worden ingezet voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit tijdens de verbranden die in minstens of kleinere mate echter in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Sittard:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Huren Sittard

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te ramen welke grootte het perfect bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalsoorten kennen wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een aanvullend legen of regulier een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de bakken variëren per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere rolcontainer betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je later nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Huren Sittard

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel uitgebreid aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw afval tevens beter voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Huren Sittard

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren je afvalcontainer op de verlangde plek staan. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Los karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval je scheidt, hoe goed dat zal zijn voor de milieu en je geldbeurs. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het door het volume en gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is tevens volledig te recyclen. Ook kost het recyclen veel minder kracht dan glaswerk om te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes qua drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat jij het nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasafval bij ons. Jij heeft de selectie uit een container van 240 liters en ook met 900 liters. Er reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je hoe frequent wij de bak komen ledigen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het heel veel kracht om het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen een prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil onder wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je daarom best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigd is. Na de vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je archief niet in de papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in het vorm van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact erin . Als het papieren eenmaal binnen het container zijn, krijgt niemand ze nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijd langs om de container legen en het documenten ter plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij het bak door de truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kan jij de papieren in de bak gooien. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.