Afvalcontainer Huren Smet ➡️ 10 VERBIJSTERENDE WEETJES

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus minimaal mogelijk te houden en je zal opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Via vuil heel mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Smet

Selecteer bij het ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de de meest geschikte container geschikt voor je overblijvend afval. In het afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare vuil welke je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas passen niet thuis in de de rest container. Ook omtrent PMD verdelen hebben we het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen welke in firma’s ontstaan. Dit stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is verbeterd voor het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil tevens scheidt, er gaat altijd overblijvend afval blijven zijn. Poog dit stroom van afval heel klein toevallig te behouden en je gaat zien dat deze economisch gunstig is. Via afval zo veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo min eventueel overblijvend afval over. In de de restafvalcontainer gooi je al het onrecyclebare vuil dat je geen verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis in het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel beschreven artikelen weer te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor containers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de rolcontainer geleegd moet worden zijn. Je vindt ieder kosten op de.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een openbare locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van duurzame energie. Restafval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke substanties los tijdens de verbranden die in minstens of geringere mate desondanks in het milieu komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Smet:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Smet

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je mag opteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten wat omvang het perfect bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je later geen voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Huren Smet

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Huren Smet

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder indien wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit gestopt Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het vanwege de volume en massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glas vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan een glascontainer essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor je het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit één container met tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is is al één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kiest jij op welke manier vaak ons het container zullen komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het veel energie om glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen we verschil tussen wit, bruin, groen en ook bont glas. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet in de de papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in het vorm van geheim document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waar het papier exact doorheen . Als het documenten al binnen de bak zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal de tijdstip langs voor het container te ledigen en de papier plekke te vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kun jij de documenten in het container gooien. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het vervoer is, loop je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.