Afvalcontainer Huren Stampersgat 🔥 12 LUCRATIEVE FEITJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje zo klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat deze economisch gunstig is. Via vuil zo zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Stampersgat

Kies uit van het ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan scheiden. Karton/karton, swill, en ruiten passen niet in de restafvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren hebben ons de juiste juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen die bij bedrijven voortkomen. Deze afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Het is goed betreffende het leefomgeving en het portemonnee.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er gaat steeds restafval aanwezig voorkomen. Poog deze afvalstroompje zo klein toevallig te houden en je gaat merken dat deze economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel mogelijk toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus zo weinig toevallig restvuil over. In het restafvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen afval welke je geen extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten passen niet in de het container.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het de bedoeling omschreven producten opnieuw te aanwenden indien het kan.

Wat kost een een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van grootte van de afvalcontainer alsook hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet zijn. U ontdekt alle tarieven op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandveilig, handig als de bak op een openbare locatie staat. Je selecteert uit diverse groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar liefst 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in meer of mindere mate toch in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Huren Stampersgat:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Stampersgat

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en prijzen zakelijk afval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te schatten die omvang het beste bij je aansluit? Pak dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalmaterialen weten wij juist wat je nodig hebt. En verlang je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere bak betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo raak je later geen voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Huren Stampersgat

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden van je afval ook goed voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Huren Stampersgat

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw container op het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom vast dat je je afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, des te goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Ook kost het veel minder kracht dan glaswerk te produceren van verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasverval op ons. Je heeft de keuze uit keuze uit een bak met 240 liters en ook van 900 liter. Er is is al één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier frequent wij de bak komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken wij verschil tussen wit, bruin, groene en ook bont glas. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kan er bij één veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact erin past. Wanneer het papieren al in de container zitten, krijgt niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal zoveel tijdstip bij voor het container legen en het documenten ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via het klep in de deksel kan jij het papieren in het container gooien. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op het vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.