Afvalcontainer Huren Steenbergen 🔥 6 BEWEZEN ZAKEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje dus minimaal toevallig te houden en je zal merken dat deze economisch voordelig is. Via vuil zo veel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Steenbergen

Kies uit bij het meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de meest geschikte rolcontainer voor je je restafval. Binnen de afvalcontainer werp je reeds het niet-recyclebare afval welke je niet extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet in de het container. Eveneens betreffende PMD scheiden bezitten wij het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende elke afvalstromen die binnen firma’s ontstaan. Deze stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is verbeterd voor de leefomgeving en de portemonnee.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval tevens verdeelt, er gaat altijd restvuil voortdurend zijn. Tracht deze afvalstroom dus minimaal eventueel te bewaren en je gaat zien dat dit geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen dus zoveel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min eventueel restafval over. In de de afvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het streefdoel beschreven artikelen weer te gebruiken indien het mag.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van rolcontainer en hoevaak hoevaak de afvalcontainer ontleegd dient zijn. Je vindt alle tarieven op de tarievenpagina de.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van duurzame energie. Restafval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties uit in de verbranden die in minstens of geringere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Huren Steenbergen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Steenbergen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te schatten wat grootte het perfect bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra lediging of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je least bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve bak neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit helder is. Op deze manier kom je naderhand niet voor nare verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Huren Steenbergen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens in kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden van je afval ook beter voor de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Huren Steenbergen

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uur jouw container op het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu veel indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval je scheidt, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder te splitsen pakt het door de ruimte en ook gewicht veel plaats in het bedrijfsafval op. Jij kan dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie dan glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel het beste containers voor je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze van een bak van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kies jij op welke manier vaak wij het container zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het heel veel energie om glas om te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens de bewerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er zijn bij één veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet wil in de het papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het papier precies erin . Wanneer het documenten eenmaal in het container zijn, krijgen niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eens in zoveel tijdstip bij om de container te legen en de papier plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kan je de papieren in het bak gooien. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.