Afvalcontainer Huren Urk 🔥 13 MAKKELIJKE HACKS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus veel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Urk

Selecteer van het grootste assortiment afvalcontainers en bestel de beste meest geschikte afvalcontainer voor je je restvuil. Binnen het restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen vuil dat je niet meer kan verdelen. Papier/karton, swill, en vensterglas horen geen in de de afvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen beschikken we de juiste geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen dat binnen firma’s voortkomen. Dit stromingen zouden meestal apart verzameld worden. Dit is goed voor het leefomgeving en het portemonnee.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal er steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje heel klein toevallig te bewaren en je zult zien dat het geldelijk voordelig is. Door vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel min toevallig overblijvend afval over. In de de rest afvalcontainer gooi je al de onrecyclebare afvalstoffen die je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in de rest restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven goederen nogmaals te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een een afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom, de grootte van grootte van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de afvalcontainer geledigd moet worden zijn. Jij vindt je alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je direct gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Huren Urk:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Huren Urk

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan opteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te schatten die maat het perfect bij je past? Pak dan snel contact op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige kennis met afvalmaterialen kennen wij precies wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De kosten van de containers variëren per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere bak betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Huren Urk

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je document- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoor mag je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden uit je afval tevens goed voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Huren Urk

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je container bij de verlangde plek geplaatst. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je dus vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder als we afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf scheidt, des te goed dat zal zijn voor het milieu en ook je portemonnee. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval door de ruimte en ook massa heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij onze dienst. Jij hebt de selectie uit een bak met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent wij het bak komen ledigen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het heel veel kracht om glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij het verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er bij een veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of contact .

Wat is mag er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in het papierbak wilt werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het papier precies erin . Als het documenten eenmaal in de container zijn, krijgen niemand ze meer in . Onze bestuurder komt eens in de tijdstip langs voor het bak te legen en het papier ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content zal daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in de deksel kun jij het papieren in de bak werpen. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het transport is, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.