Afvalcontainer Huren Zaventem 🔴 4 VREEMDE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom zo klein toevallig te bewaren en je zal merken dat dit financieel voordelig is. Met afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Zaventem

Kies van de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. In de de rest container werp je reeds het niet te recyclen afval welke je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en ruiten passen niet thuis binnen de rest afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden hebben we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen welke binnen bedrijven vrijkomen. Deze stromingen kunnen vaak gescheiden opgehaald worden. Dat is verbeterd aangaande het natuur en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal er altijd restafval aanwezig voorkomen. Tracht dit afvalstroom zo klein toevallig te houden en je zal zien dat deze economisch voordelig is. Door vuil heel veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus min eventueel overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren geen in het restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel beschreven artikelen weer te gebruiken waar dat kan.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor?

De tarieven tarieven voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van container en hoe vaak de de rolcontainer ontleegd moet worden worden. U vindt elke tarieven op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de vat op een publieke plaats staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur belanden. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Zaventem:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Huren Zaventem

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te schatten wat grootte het goed bij je aansluit? Pak dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of standaard een grootte ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier raak je achteraf geen voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Huren Zaventem

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainer Huren Zaventem

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw container op het verlangde locatie staan. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw afval steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je sorteert, hoe beter dat het is voor het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het door de volume en gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor je glasafval op ons. Jij hebt de selectie van één container met tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak ons de container komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het heel veel energie om het glas te produceren van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glas. Bij de verwerken maken we verschil onder wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waarin het document precies erin . Als het documenten al in de bak zijn, krijgen zij nog in handen. Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijd langs om het container legen en de papier plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kan je de papieren in het bak gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.