Afvalcontainer Huren Zwijnaarde ☑️ 7 SIMPELE FEITJES

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje heel klein mogelijk te houden en je gaat zien dat het economisch gunstig is. Door afval heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Zwijnaarde

Kies uit van de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de beste beste container geschikt voor je overblijvend afval. In de rest afvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en vensterglas passen geen in de de rest afvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen hebben ons het geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen welke binnen ondernemingen ontstaan. Deze afvalstromen kunnen meestal apart opgehaald zijn. Dat is goed voor het milieu leefomgeving en het geldtas.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Tracht het afvalstroom dus klein eventueel te behouden en je zal opmerken dat het financieel voordelig is. Door vuil zo mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo zo weinig toevallig restafval over. Binnen de container werp je al het de niet te recyclen afvalstoffen die je geen extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en glas horen geen in de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel beschreven goederen weer te aanwenden als het kan.

Wat kost een container een rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven van afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de stroom van afval, de omvang van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd container geledigd moet worden zijn. U ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een publieke plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los tijdens de verbranden die in minstens of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Huren Zwijnaarde:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Huren Zwijnaarde

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te bepalen welke maat het beste bij je aansluit? Pak dan even verbinding op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een aanvullend legen of regulier een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier raak je achteraf niet voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Huren Zwijnaarde

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een erg divers aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot deel van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Huren Zwijnaarde

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Zo ken je daarom vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder indien we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat is voor het milieu en jouw geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en ook massa veel plaats in het bedrijfsafval in. Jij kunt dus flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze van een bak met 240 liter en ook van 900 liters. Er reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies je hoe frequent wij de container zullen komen ledigen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij het verwerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij je archief niet in de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier precies doorheen . Wanneer de documenten eenmaal in de container zijn, krijgt ze nog in . Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijd bij om het container ledigen en de papier plekke vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij het bak via het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kan jij de papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op transport is, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.