Afvalcontainer Ipv Kliko Rewi ✔️ 4 OPZIENBARENDE HACKS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal mogelijk te behouden en je gaat opmerken dat het financieel voordelig is. Met afval heel mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Ipv Kliko Rewi

Selecteer van het ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de het beste rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het container werp je reeds het niet onrecyclebare afval dat je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en vensterglas horen niet in de container. Tevens omtrent PMD verdelen hebben wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Dit stromingen mogen dikwijls afzonderlijk ingezameld zijn. Dat is verbeterd voor het milieu natuur en het portemonnee.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil tevens scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Tracht het stroom van afval heel klein toevallig te behouden en je gaat merken dat het economisch gunstig is. Via vuil dus zoveel mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo minimaal mogelijk restafval over. Binnen de restafvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in het afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de doel omschreven producten opnieuw te benutten indien dat het mag.

Wat kost een container voor container bedrijfsafval?

De kosten voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom het stroom van afval, de afmeting van rolcontainer en hoevaak hoevaak de afvalcontainer ontleegd dient zijn. Jij vindt alle prijzen op de de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je meteen gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van duurzame kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelachtige slakken worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen vrij in de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Ipv Kliko Rewi:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Ipv Kliko Rewi

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen die grootte het perfect bij je past? Pak dan even contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect helder is. Hierdoor kom je later nooit voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Ipv Kliko Rewi

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoren mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit je vuilnis ook goed voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Ipv Kliko Rewi

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur jouw container op de gewenste locatie staan. Je beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus vast dat je je afval steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je sorteert, des te goed dat zal zijn voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege de ruimte en gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit verse materialen.

Komt er bij je bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor je glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak met 240 liters en ook van 900 liters. Er al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kies jij op welke manier frequent ons de bak zullen komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel energie om glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groen en gemengd glazen. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er op één heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of contact .

Wat mag er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigd is. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je archief niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waarin het papier precies erin . Wanneer de papieren al in het container zijn, krijgen ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eens in de tijdstip langs voor de bak legen en het documenten plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in het deksel kan jij de documenten in het container werpen. Jij heeft de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.