Afvalcontainer Jager 🔴 9 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval dus klein toevallig te behouden en je gaat merken dat deze financieel gunstig is. Via vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Jager

Kies uit van het grootste ruimste aanbod containers en bestel de beste rolcontainer voor je restvuil. In het restafvalcontainer werp je al de niet-recyclebare afval die je geen meer kan scheiden. Papier/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis in de restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen hebben wij de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen welke in bedrijven ontstaan. Dit afvalstromen mogen vaak gescheiden ingezameld zijn. Dit is goed betreffende de leefomgeving en de geldtas.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil ook verdeelt, er zal er steeds restvuil blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje heel klein eventueel te houden en je zult zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met vuil dus veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo min mogelijk restafval over. In de de restafvalcontainer werp je reeds het niet-recyclebare vuil die je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen geen in de de rest container.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen mogelijk mogelijk te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de doel vermeld producten nogmaals te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom afvalstroompje, de omvang van de container alsook hoe vaak de de container rolcontainer geledigd moet worden worden. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je snel en rap een van de vele varianten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een openbare plaats staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige materialen uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate echter in het milieu belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Jager:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Jager

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan kiezen voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen die grootte het goed bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalstromen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een extra lediging of standaard een maatje ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand niet voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Jager

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd assortiment van containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten te te zamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden uit uw afval tevens goed voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Jager

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw container op de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd dient te worden. Zo weet je dus zeker dat je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu veel minder als we afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe beter dat is ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en ook massa veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kan dus flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Koop de beste containers voor je glasafval bij ons. Je hebt de selectie van één container met 240 liters en met negenhonderd liters. Er is al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij de bak komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het heel veel energie om het glas te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter een prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groen en ook bont glazen. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er bij een veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in de papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het papier exact doorheen past. Als het documenten al binnen de container zijn, krijgt niemand zij meer bij . Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip langs voor het container te legen en de documenten ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kun jij de documenten in de bak gooien. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op het transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.