Afvalcontainer Kopen 120 Liter 🔥 10 SCHOKKENDE TIPS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje dus minimaal eventueel te behouden en je gaat merken dat deze financieel voordelig is. Door vuil zo veel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Kopen 120 Liter

Selecteer van het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de het restafvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten passen niet thuis in de de container. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten we de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen dat binnen bedrijven voortkomen. Die stromingen kunnen vaak apart opgehaald zijn. Dit is beter aangaande de natuur en het portemonnee.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer deze stroom van afval zo klein mogelijk te behouden en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Met afvalstoffen zo veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen afval welke je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de rest container.

Is het scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In de het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel vermeld producten weer te aanwenden als dat lukt.

Wat kost een container container voor?

De kosten voor de afvalcontainers afhankelijk hangt af van het afvalstroompje, de grootte grootte van de afvalcontainer alsook hoevaak de container ontleegd dient geraken. Je vindt alle tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige resten worden ingezet voor het ophogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen vrij in de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Kopen 120 Liter:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Kopen 120 Liter

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Typen en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen die maat het goed bij je past? Haal dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Kopen 120 Liter

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden uit uw afval ook beter voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Kopen 120 Liter

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je dus zeker waar je je afval altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat is ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het door het volume en ook massa veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op je onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel de beste bakken voor je glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit één container van 240 liters en ook van 900 liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van de de afval kiest jij op welke manier vaak ons het container zullen komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken we verschil tussen wit, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er zijn bij één veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document precies doorheen . Wanneer het documenten al binnen het bak zitten, krijgt zij meer bij . Onze bestuurder komt eens in de tijdstip langs voor het bak ledigen en het documenten ter plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kun je de papieren in de container gooien. Je heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.