Afvalcontainer Kopen Brasschaat 🔴 3 VREEMDE TRUCS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval heel beperkt mogelijk te bewaren en je zal zien dat het economisch voordelig is. Met afvalstoffen heel veel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Kopen Brasschaat

Kies uit bij de ruimste aanbod rolcontainers en bestel de ideale rolcontainer voor je restafval. Binnen de afvalcontainer werp je al het de niet te recyclen vuil die je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas thuishoren niet in de het container. Tevens voor PMD sorteren bezitten ons het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromingen dat binnen bedrijven voortkomen. Dit stromingen zouden dikwijls afzonderlijk opgehaald geraken. Dat is beter aangaande de milieu en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat steeds restafval blijven bestaan. Poog het stroom van afval dus klein eventueel te behouden en je zal zien dat het economisch gunstig is. Via afval dus mogelijk mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel min eventueel overblijvend afval over. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen afval dat je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet in de de afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het streefdoel vermeld artikelen nogmaals te aanwenden als het mag.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten van containers afhankelijk afhangend van het afvalstroom, de grootte omvang van de afvalcontainer en hoe vaak de de container geledigd rolcontainer ontleegd moet geraken. Je vindt ieder prijzen op de tarievenpagina de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Algemeen afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Kopen Brasschaat:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Kopen Brasschaat

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag kiezen voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te schatten die omvang het beste bij je aansluit? Haal dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere alternatieve container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Zo raak je later nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Kopen Brasschaat

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval ook beter voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Kopen Brasschaat

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier weet je dus vast dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kan daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je het aantal containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit één bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je hoe vaak ons de bak zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groen en ook bont glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er bij een veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in het papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier precies doorheen . Als de documenten eenmaal binnen het container zitten, krijgt zij meer in . Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijdstip bij om het bak ledigen en de documenten plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het bak door de truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in het deksel kun jij het documenten in de bak gooien. Jij heeft de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het transport gaat, loop je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.