Afvalcontainer Kopen In Rotterdam ᐅ 12 OPMERKELIJKE ZAKEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroom zo minimaal mogelijk te houden en je gaat zien dat deze economisch gunstig is. Via afvalstoffen heel zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Kopen In Rotterdam

Selecteer uit de ruimste assortiment rolcontainers en koop het ideale rolcontainer voor je restafval. In de de container gooi je je al het de niet te recyclen afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en glas horen niet binnen het restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen bezitten wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen welke bij bedrijven ontstaan. Die afvalstromen zouden vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Het is beter aangaande het milieu milieu en de portemonnee.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom dus klein eventueel te houden en je zult opmerken dat dit economisch voordelig is. Met afval heel veel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal mogelijk restafval over. In de afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afvalstoffen dat je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel omschreven artikelen opnieuw te benutten als het kan.

Wat kost een een container voor?

De tarieven tarieven voor rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de omvang van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container afvalcontainer geleegd dient zijn. Je vindt je alle prijzen op tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige substanties vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Kopen In Rotterdam:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Kopen In Rotterdam

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te ramen die maat het perfect bij je past? Pak dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten kennen wij juist wat je nodig hebt. En wil je een keer een extra lediging of standaard een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo kom je later nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Kopen In Rotterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod met containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je containers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval tevens goed voor de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Kopen In Rotterdam

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom vast waar je je afval altijd kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kan daarom heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze van een bak van 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak ons het bak komen ledigen. ons leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het veel energie voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Bij de bewerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er zijn op één veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en op een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het document precies doorheen past. Wanneer de papieren al in het bak zijn, krijgt niemand zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal de tijd langs voor het bak legen en het papier ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kan je de papieren in de container gooien. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.