Afvalcontainer Korte Vleerstraat ☑️ 12 SCHOKKENDE FEITJES

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom dus minimaal toevallig te behouden en je gaat opmerken dat deze financieel gunstig is. Via afval zo mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Korte Vleerstraat

Kies uit het ruimste gamma rolcontainers en bestel de de beste afvalcontainer voor je je restafval. Binnen de rest container werp je al het niet niet-recyclebare vuil die je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis binnen het container. Ook betreffende PMD sorteren hebben ons het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor elke afvalstromen welke in bedrijven voortkomen. Die stromingen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald geraken. Dat is verbeterd aangaande het milieu leefomgeving en de geldtas.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil ook verdeelt, er gaat altijd restafval blijven zijn. Tracht het stroom van afval zo minimaal toevallig te behouden en je gaat merken dat dit financieel gunstig is. Via afval zo zoveel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus zo weinig toevallig restafval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afval die je geen extra kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas passen geen in de de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel bedoeling omschreven producten weer te gebruiken indien het lukt.

Wat kost een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container container geleegd dient zijn. Jij vindt elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen vrij gedurende de verbranding die in meer of geringere mate toch in het milieu belanden. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Korte Vleerstraat:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Korte Vleerstraat

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te bepalen wat omvang het goed bij je past? Neem dan snel contact op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een extra lediging of regulier een grootte ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier raak je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Korte Vleerstraat

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren mag je jouw organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval tevens goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainer Korte Vleerstraat

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je container op de gewenste locatie staan. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je je afval steeds weg kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder indien wij afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat het is voor de milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder om scheiden neemt het door de volume en gewicht heel veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kan dus flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op je onderneming veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je variërende periodes qua drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat jij het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Koop de beste bakken voor je glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie uit een bak van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van de de afval kiest je op welke manier frequent wij de container zullen komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter één prima basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken doen wij verschil onder wit, bruine, groene en bont glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er bij een veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de het papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waarin het document precies doorheen . Als het documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgen niemand zij meer in handen. Onze bestuurder komt eenmaal in de tijd langs voor het container ledigen en de papier plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de bak via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kun je de papieren in het container werpen. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.