Afvalcontainer Legen De Lier Hemelvaart 🔥 12 LUCRATIEVE FEITJES

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog deze afvalstroom heel minimaal eventueel te bewaren en je gaat zien dat het geldelijk gunstig is. Door vuil dus veel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Legen De Lier Hemelvaart

Kies van het grootste meest uitgebreide gamma containers en bestel de het beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de de afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen vuil die je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de afvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen bezitten we de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen dat bij firma’s voortkomen. Dit stromen zouden vaak gescheiden ingezameld zijn. Dit is goed voor de milieu en het geldtas.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens sorteert, er gaat steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom dus minimaal eventueel te behouden en je zal opmerken dat het economisch gunstig is. Via afvalstoffen heel zoveel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus minimaal toevallig restafval over. In de de rest container gooi je je al het het niet niet te recyclen afval dat je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet in het container.

Is het verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel beschreven goederen nogmaals te gebruiken waar dat kan.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor de containers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroom, de grootte grootte van afvalcontainer en hoevaak de container ontleegd moet worden. U ontdekt elke tarieven op de.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Restafval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke stoffen vrij in de verbranding die in meer of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Legen De Lier Hemelvaart:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Legen De Lier Hemelvaart

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te ramen welke grootte het perfect bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve container neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier ben je later niet voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Legen De Lier Hemelvaart

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment van containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Legen De Lier Hemelvaart

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw afval altijd kwijt kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het is voor het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potten en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor je de nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop het beste bakken voor het je glasverval bij ons. Jij hebt de selectie uit een bak met 240 liter en van negenhonderd liter. Er is al één glascontainer startend bij €13 per maand en dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies je op welke manier frequent wij het container zullen komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het heel veel energie om glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken wij verschil onder blank, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er bij één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waarin het document exact doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgen ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijd langs voor het container te legen en de documenten ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kun je de documenten in het bak werpen. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op het transport is, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.