Afvalcontainer Leiden Huren ᐅ 15 ONVOORSTELBARE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje zo klein toevallig te behouden en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Met vuil heel veel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Leiden Huren

Kies van het ruimste gamma afvalcontainers en bestel het ideale container geschikt voor je overblijvend afval. In het restafvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen afval die je niet extra kan scheiden. Papier/karton, swill, en ruiten horen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer. Ook voor PMD sorteren beschikken we de juiste correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromingen welke binnen bedrijven ontstaan. Dit stromen mogen vaak apart ingezameld zijn. Dit is verbeterd betreffende de milieu en de geldtas.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoe prima je je vuil eveneens scheidt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus minimaal toevallig te behouden en je zult merken dat dit geldelijk voordelig is. Met afval heel zoveel toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. In het afvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen geen binnen de rest container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel streefdoel vermeld artikelen opnieuw te aanwenden als het kan.

Wat kost een een container bedrijfsafval?

De prijzen van containers zijn hangt af van het stroom van afval, de afmeting van de container en hoevaak de container geledigd container ontleegd moet worden geraken. Jij ontdekt alle tarieven op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de vat op een algemene plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene energie. Algemeen afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende giftige materialen los in de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Leiden Huren:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Leiden Huren

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten welke maat het perfect bij je aansluit? Haal dan even verbinding op met een van onze experts. Door onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons simpele bestelproces staat duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere andere rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Op deze manier kom je later niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Leiden Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor mag je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het scheiden van je afval tevens beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Leiden Huren

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw container op het verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw afval altijd kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder indien we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij het aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasverval bij ons. Jij hebt de keuze van één container met 240 liter en met 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kies jij op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn op een veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of contact .

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet in het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waarin het papier exact doorheen past. Als het documenten eenmaal in het container zitten, krijgen ze nog bij . Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijdstip langs voor de container ledigen en de papier plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij de container door de truck zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in de deksel kun jij het papieren in de container gooien. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.