Afvalcontainer Leiden ᐅ 3 SNELLE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroompje dus beperkt eventueel te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel mogelijk eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Leiden

Kies uit van de meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop de beste rolcontainer voor je restafval. In de afvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afvalstoffen welke je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas horen niet binnen het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen hebben wij de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor ieder afvalstromingen dat bij ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen mogen dikwijls afzonderlijk verzameld zijn. Het is verbeterd betreffende het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend zijn. Poog deze stroom van afval zo beperkt toevallig te behouden en je gaat merken dat het economisch gunstig is. Door afval dus veel eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen vuil welke je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet thuis in de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het streefdoel beschreven artikelen nogmaals te aanwenden waar het kan.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van container en hoevaak hoe vaak de de container geledigd container ontleegd dient zijn. U ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina de.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de talloze varianten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een publieke plaats staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van groene kracht. Restafval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen los tijdens de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Leiden:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Leiden

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes treden.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te ramen welke grootte het beste bij je aansluit? Neem dan snel verbinding op met een van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een meer lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere verschillende container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie transparant is. Zo raak je later niet voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Leiden

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit je afval ook goed voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Leiden

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde plek staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege de volume en gewicht veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kan dus flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit één bak met tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent ons het container komen ledigen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groen en gemengd glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er bij één veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je archief niet wil in de papierbak wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het papier precies erin . Wanneer het papieren eenmaal binnen het container zijn, krijgt niemand zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eens de tijdstip bij om de container te ledigen en de papier plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de bak via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kun je de documenten in de bak werpen. Jij heeft de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.