Afvalcontainer Leiderdorp ᐅ 12 SIMPELE TRUCS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval zo klein toevallig te houden en je zult merken dat deze geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Leiderdorp

Kies uit het ruimste gamma rolcontainers en koop de beste ideale rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de rest container werp je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet extra kan verdelen. Papier/karton, swill, en ruiten horen geen in het container. Tevens omtrent PMD scheiden bezitten ons de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen die in ondernemingen voortkomen. Die stromingen mogen vaak gescheiden opgehaald worden. Dit is verbeterd betreffende het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval ook sorteert, er zal er steeds overblijvend afval blijven zijn. Poog dit afvalstroompje heel minimaal mogelijk te houden en je gaat merken dat het financieel voordeelgevend is. Via afval dus zoveel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel minimaal toevallig restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afval welke je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling beschreven artikelen opnieuw te benutten waar dat het mag.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten van rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de stroom van afval, de grootte van container alsook hoe vaak de container geledigd container ontleegd dient zijn. U vindt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook allerlei giftige materialen vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Leiderdorp:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Leiderdorp

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te bepalen wat grootte het beste bij je past? Pak dan snel verbinding op met één van onze experts. Met onze vele jaren kennis met afvalsoorten kennen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een meer legen of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde andere rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je later nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Leiderdorp

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel divers aanbod van containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Leiderdorp

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uur je container op het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom vast dat je je afval altijd kwijt kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu veel minder als we afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval jezelf scheidt, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht veel plaats in de bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel minder energie dan glaswerk om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor je glasafval op ons. Je heeft de keuze uit een container van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er is is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak wij het bak komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is echter een prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glazen. Tijdens het verwerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groene en ook bont glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn bij een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en in een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier precies erin past. Als het papieren eenmaal binnen het container zijn, krijgt niemand zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in tijd langs voor de bak legen en het documenten ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de bak door het truck zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kun je het documenten in het bak werpen. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.