Afvalcontainer Metaal Een Dag Huren ➡️ 4 OPMERKELIJKE TIPS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje dus minimaal toevallig te bewaren en je zult zien dat het geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo zoveel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Metaal Een Dag Huren

Selecteer bij het grootste gamma afvalcontainers en bestel de de beste beste container geschikt voor je restvuil. In de de afvalcontainer gooi je je al het het niet-recyclebare afval die je niet meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas horen geen in de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten wij de geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromingen dat bij ondernemingen voortkomen. Dit stromen mogen vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Dit is verbeterd voor de natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig voorkomen. Probeer het stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat dit economisch voordelig is. Via afval dus veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel min mogelijk restafval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afval dat je niet meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in de de afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In de de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de streefdoel vermeld goederen opnieuw te gebruiken als het lukt.

Wat kost een container een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven kosten van containers zijn afhankelijk van de stroom van afval, de grootte van de container en hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden zijn. Je ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze typen rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een openbare locatie staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen los tijdens de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Metaal Een Dag Huren:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Metaal Een Dag Huren

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te ramen welke omvang het goed bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange kennis met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken variëren per afvalstroom, stof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons simpele bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde andere bak aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor kom je later nooit voor nare onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Metaal Een Dag Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel divers assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Metaal Een Dag Huren

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw container op de verlangde plek geplaatst. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je je afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel als we afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kunt dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Ook kost het veel kleiner energie dan glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Komt daar op jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit keuze van één container met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest je hoe vaak wij het bak komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Bij het verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruin, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent veel vuil in het vorm van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het papier exact doorheen past. Als de papieren al binnen de container zitten, krijgen niemand ze meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijdstip bij om de container ledigen en de papier plekke vernielen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De content wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kun je het documenten in het bak werpen. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.