Afvalcontainer Midden Nederland 🔴 10 OPVALLENDE FEITEN

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje zo klein toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel voordelig is. Met afvalstoffen heel mogelijk eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Midden Nederland

Selecteer van het meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de ideale rolcontainer voor je restvuil. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare vuil dat je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en glas passen niet in het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren beschikken we de juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor ieder afvalstromen welke binnen firma’s voortkomen. Deze stromen zouden dikwijls apart opgehaald geraken. Dit is beter betreffende het milieu milieu en de geldtas.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je vuil eveneens sorteert, er zal er altijd restafval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo beperkt eventueel te behouden en je gaat merken dat deze geldelijk voordelig is. Door vuil dus zoveel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus minimaal toevallig restafval over. In de container gooi je al de onrecyclebare afval dat je geen extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet in de de rest container.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel beschreven goederen opnieuw te benutten indien dat mag.

Wat kost een een afvalcontainer voor?

De tarieven voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van grootte van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd dient zijn. Je vindt je elke prijzen op de.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je gelijk in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de container op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van groene stroom. Restafval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit in de verbranding die in minstens of kleinere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Midden Nederland:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Midden Nederland

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten die grootte het beste bij je aansluit? Haal dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten kennen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende bak aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Zo raak je later nooit voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Midden Nederland

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor het de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Midden Nederland

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op het verlangde plek staan. U beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe frequent het container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel indien we afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat is voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege de ruimte en gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Koop het beste containers voor het je glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze van één container met tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liter. Er al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest jij op welke manier frequent ons het container komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het veel kracht voor het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen wij verschil onder wit, bruine, groen en ook bont glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er bij een veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de de papierbak wil werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waarin het papier exact erin . Wanneer het papieren al in de container zijn, krijgt zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijdstip langs om het bak legen en het papier ter plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin het container door de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan jij het papieren in de container werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.