Afvalcontainer Mijdrecht ☑️ 11 VREEMDE HACKS

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog het stroom van afval heel beperkt mogelijk te behouden en je gaat zien dat deze economisch gunstig is. Met afval heel zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Mijdrecht

Selecteer bij het grootste grootste aanbod afvalcontainers en koop het beste container voor je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil die je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en ruiten horen geen binnen de container. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken wij de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen die binnen ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Dat is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoezo prima je je vuil ook sorteert, er gaat telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo beperkt toevallig te bewaren en je zult opmerken dat het financieel gunstig is. Door vuil heel veel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus minimaal eventueel overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer werp je al het het onrecyclebare vuil welke je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren geen binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. In de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het streefdoel beschreven goederen opnieuw te benutten waar dat het mag.

Wat kost een rolcontainer voor?

De tarieven kosten voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom, de grootte van afmeting van rolcontainer alsook hoevaak de afvalcontainer ontleegd dient zijn. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties uit in de verbranding die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Mijdrecht:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Mijdrecht

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen welke grootte het beste bij je past? Haal dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange kennis met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde verschillende bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Zo raak je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Mijdrecht

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis ook goed voor het het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Mijdrecht

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container op de gewenste locatie staan. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw afval altijd kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving veel indien we afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het door de volume en gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te produceren van verse materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan een glascontainer essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasverval bij ons. Je hebt de selectie van één container van 240 liters en van 900 liter. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van de de glasafval kies je hoe frequent wij de bak zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het glas om te maken uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groene en bont glazen. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem neem contact op.

Wat is mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het papier precies erin . Wanneer de documenten al in het bak zitten, krijgt niemand ze meer in . Onze bestuurder arriveert eens in de zoveel tijd langs voor de bak te legen en de documenten plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij het bak via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kan je het papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.