Afvalcontainer Nop 🔴 12 VERBIJSTERENDE GEHEIMEN

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog het afvalstroom dus minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Met afval heel zoveel toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Nop

Kies uit van het ruimste gamma rolcontainers en bestel de ideale afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de de container gooi je al het het niet te recyclen vuil welke je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet binnen de afvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken ons de correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen dat bij ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk opgehaald worden. Dat is beter aangaande de natuur en het geldbeugel.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval eveneens sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje heel beperkt mogelijk te houden en je gaat merken dat deze geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus zo weinig eventueel restvuil over. In het restafvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare vuil welke je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet thuis in de het container.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In de de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel beschreven producten nogmaals te gebruiken indien dat kan.

Wat kost een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van containers afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de grootte van afmeting van de container alsook hoevaak de container geledigd container geledigd dient worden. Je vindt elke kosten op de.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je snel en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de container op een openbare locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranden die in minstens of geringere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Nop:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Nop

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten wat maat het goed bij je past? Haal dan snel contact op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren ervaring met afvalstromen weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de containers verschillen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het essentieel dat dit helder is. Op deze manier kom je naderhand nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Nop

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden van je afval ook beter voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Nop

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw container op de gewenste plek geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je meewerkt voor een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder als wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat is voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door het volume en massa heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kan daarom heel besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan is is een container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende periodes qua drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Koop het beste containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij hebt de selectie uit één container van 240 liter en van negenhonderd liters. Er reeds één container voor glas startend bij €13 per maand en dit worden gratis geplaatst. Op basis van de de afval kies je hoe frequent ons de container zullen komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie om glas te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en bont glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je je dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in de de gedaante van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waarin het document exact doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal binnen het container zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijdstip bij voor het container te legen en de documenten ter plekke te vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kan jij het papieren in het bak gooien. Jij heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op vervoer is, loopt je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.