Afvalcontainer Ooltgenspl ☑️ 14 VERRASSENDE WEETJES

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Poog dit stroom van afval dus minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat deze financieel voordelig is. Door vuil zo mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Ooltgenspl

Kies uit de ruimste assortiment afvalcontainers en koop het beste afvalcontainer voor je restafval. In de afvalcontainer gooi je al het onrecyclebare afval dat je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, en ruiten horen niet thuis in het afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken wij het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande ieder afvalstromen dat bij firma’s vrijkomen. Deze stromen zouden dikwijls apart opgehaald geraken. Dit is verbeterd aangaande het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er altijd restafval blijven zijn. Poog het stroom van afval dus klein mogelijk te behouden en je gaat zien dat deze economisch gunstig is. Met vuil heel zoveel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus min eventueel restafval over. Binnen het container gooi je je reeds het niet niet te recyclen vuil welke je niet extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen geen binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel beschreven artikelen opnieuw te benutten indien dat mag.

Wat kost een container een container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de containers afhankelijk afhangend van de de stroom van afval, de grootte van afmeting van container en hoevaak de afvalcontainer geleegd moet worden worden. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Algemeen afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties los tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Ooltgenspl:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Ooltgenspl

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen die omvang het perfect bij je aansluit? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij juist wat je vereist hebt. En wens je een keer een meer legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers wisselen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit duidelijk is. Zo ben je later nooit voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Ooltgenspl

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoor mag je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval tevens goed voor de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Ooltgenspl

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel als we afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je scheidt, des te beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en je geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden neemt het vanwege het ruimte en gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Jij kan daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit één bak van 240 liters en met 900 liters. Er al een container voor glas startend bij €13 per maand en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kiest je hoe frequent ons het container komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo wordt glas bewerkt

Het heel veel kracht om glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er op één heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en ook in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd is. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet in de papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waar het papier precies erin . Als het documenten eenmaal in het bak zitten, krijgt zij nog bij . Onze chauffeur komt eenmaal in tijdstip langs om de bak legen en het papier plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kan jij het papieren in het bak werpen. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het transport is, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.