Afvalcontainer Opbergbox ✔️ 6 OPMERKELIJKE TRUCS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel beperkt eventueel te bewaren en je zal zien dat het financieel voordelig is. Via vuil dus zoveel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Opbergbox

Kies uit bij het grootste gamma containers en bestel de de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen vuil die je niet verder kan scheiden. Karton/karton, swill, en ruiten horen geen binnen het afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren beschikken wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen die in bedrijven voortkomen. Deze afvalstromen zouden meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Het is goed betreffende het milieu milieu en het portemonnee.

Wat mag er in zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afval eveneens sorteert, er gaat steeds overblijvend afval aanwezig zijn. Probeer het stroom van afval dus beperkt eventueel te bewaren en je zal merken dat het financieel gunstig is. Door afvalstoffen dus veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de de rest afvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afval die je geen verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te sorteren. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling vermeld producten weer te aanwenden waar dat het lukt.

Wat kost een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van afvalcontainers afhankelijk afhangend van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van rolcontainer en hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient geraken. Je ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je meteen in het orderproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelige assen worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties uit gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate echter in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Opbergbox:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Opbergbox

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten wat maat het beste bij je past? Pak dan even verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een meer legen of standaard een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de containers variëren per afvalcategorie, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een verschillende container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Op deze manier ben je achteraf nooit voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Opbergbox

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod met containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval tevens goed voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Opbergbox

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren je container op het verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je je vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder minder als we afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf scheidt, des te beter dat het zal zijn voor het milieu en je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en gewicht veel plaats in de afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens volledig te recyclen. Ook kost het veel minder energie dan glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glas vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze van één container van 240 liter en met 900 liter. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies je hoe frequent wij de bak zullen komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het veel energie voor het glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter één goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de bewerken maken we verschil tussen wit, bruin, groene en bont glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er zijn bij één veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet wil in de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waar het document precies doorheen past. Als de papieren eenmaal in het bak zitten, krijgen niemand ze nog in . Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijdstip bij voor het container te ledigen en de documenten ter plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij de container via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in de deksel kan je de papieren in de bak gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.