Afvalcontainer Open Laag Afmeting ✔️ 6 MAKKELIJKE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom zo klein toevallig te behouden en je zult merken dat dit financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Open Laag Afmeting

Kies uit uit het ruimste gamma afvalcontainers en bestel de het meest geschikte container voor je overblijvend afval. In het container gooi je reeds het niet-recyclebare vuil die je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, swill, en vensterglas passen niet thuis in de de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden hebben wij de geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen dat in ondernemingen voortkomen. Deze stromen kunnen meestal gescheiden verzameld worden. Dat is beter aangaande het milieu en het portemonnee.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval eveneens scheidt, er zal steeds restafval aanwezig zijn. Probeer deze afvalstroom dus beperkt mogelijk te behouden en je zult zien dat dit geldelijk gunstig is. Via afval heel veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen afvalstoffen dat je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en glas passen niet binnen de container.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het de doel vermeld goederen nogmaals te aanwenden als het kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor de rolcontainers afhankelijk hangt af van de de afvalstroom, de afmeting van container en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer geledigd dient worden. U vindt je elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen in het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij in de verbranden die in meer of mindere mate echter in het milieu belanden. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Open Laag Afmeting:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Open Laag Afmeting

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan opteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te bepalen die omvang het perfect bij je past? Haal dan even contact op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een aanvullend lediging of regulier een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een gemengd afval container of een andere bak neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo kom je achteraf geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Open Laag Afmeting

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Open Laag Afmeting

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur je container bij de gewenste plek geplaatst. U beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd dient te worden. Zo ken je dus vast dat je jouw afval steeds weg kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door het volume en ook massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink besparen op je afvalkosten. Het is bovendien volledig om te recyclen. Ook kost het veel minder kracht dan glaswerk om te maken van verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glasafval

Koop het beste containers voor het je glasafval op onze dienst. Je hebt de selectie van één bak met 240 liters en ook van 900 liters. Er reeds één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent wij het bak komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het veel energie voor het het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens de verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groene en ook bont glazen. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het papier exact erin . Wanneer het documenten al in het bak zitten, krijgt niemand ze meer bij . Onze bestuurder komt eens in zoveel tijd bij om het bak legen en de papier ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het container via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het content wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in de deksel kun jij het documenten in de container gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.