Afvalcontainer Oudewater ᐅ 8 SCHOKKENDE WEETJES

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroompje dus klein toevallig te behouden en je gaat zien dat het geldelijk gunstig is. Door afval heel mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Oudewater

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de de beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de container gooi je al het de niet-recyclebare afval die je niet extra kan scheiden. Papier/karton, swill, en vensterglas horen geen in de restafvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen beschikken ons het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen dat bij ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Het is goed voor het milieu en de geldtas.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil ook scheidt, er gaat steeds restvuil blijven voorkomen. Poog dit afvalstroom heel beperkt eventueel te behouden en je gaat zien dat deze financieel voordelig is. Via afval heel mogelijk toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel min toevallig overblijvend afval over. In de het restafvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afval die je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen geen binnen de container.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de doel vermeld producten opnieuw te aanwenden indien het mag.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten van afvalcontainers zijn afhangend van de de stroom van afval, de grootte van grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden. Jij vindt elke kosten op de de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de vat op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties uit tijdens de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Oudewater:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Oudewater

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen wat omvang het perfect bij je past? Haal dan snel contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een extra leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Oudewater

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te te zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit je afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Oudewater

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe frequent het container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Los karton ofwel ander document
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat is voor de milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege het volume en gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak wij het container zullen komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één goede grondslag. Er zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in het papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het papier precies erin past. Als de papieren eenmaal in de bak zitten, krijgt ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip langs om de container ledigen en het papier plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kan je het papieren in de bak gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op het vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.