Afvalcontainer Overzicht Leiden 🔴 7 OPZIENBARENDE FEITEN

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel beperkt mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat het financieel gunstig is. Via afval dus veel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Overzicht Leiden

Kies uit van de grootste aanbod rolcontainers en bestel de meest geschikte container geschikt voor je restvuil. Binnen het afvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare vuil dat je geen verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet in de container. Tevens voor PMD verdelen beschikken wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen welke bij ondernemingen ontstaan. Dit stromingen zouden vaak gescheiden verzameld geraken. Dit is beter voor de natuur en de geldbeugel.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil tevens sorteert, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroom zo beperkt eventueel te bewaren en je zal opmerken dat dit financieel voordelig is. Door afval dus zoveel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus zo weinig eventueel restvuil over. Binnen de rest container werp je al het niet niet-recyclebare afval die je niet meer kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet in de restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het streefdoel omschreven artikelen nogmaals te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor kosten van containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte omvang van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden. Jij vindt je alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen vrij tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Overzicht Leiden:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Overzicht Leiden

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag kiezen voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten welke grootte het perfect bij je past? Haal dan gauw contact op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere container neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit transparant is. Zo ben je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Overzicht Leiden

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het apart houden van je vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Overzicht Leiden

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij de gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder als we afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf sorteert, des te goed dat is voor de milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie dan glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glas los, zoals bij de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare contracten omdat jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van een container met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de afval kies je op welke manier frequent wij het bak zullen komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het heel veel energie voor het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Bij het verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en gemengd glas. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn op een heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je dus best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in het papierbak wilt werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het document precies erin . Als de papieren al in het container zijn, krijgen niemand zij nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens tijd bij om de bak te legen en de documenten ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin het bak door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kan jij het papieren in het bak werpen. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.