Afvalcontainer Pictogram 🔥 14 VERBORGEN ZAKEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval dus minimaal eventueel te bewaren en je zal opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Pictogram

Selecteer bij de meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de de beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het het niet te recyclen afval dat je geen extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas horen geen binnen de afvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen bezitten wij de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen dat in firma’s voortkomen. Deze stromen mogen vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Dat is verbeterd aangaande het milieu milieu en het portemonnee.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afval tevens scheidt, er zal er telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom zo minimaal eventueel te behouden en je zult merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afval dus veel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het onrecyclebare vuil dat je geen meer kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en ruiten passen geen in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel omschreven producten weer te gebruiken als dat het lukt.

Wat kost een een container voor container voor?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de omvang van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de container container ontleegd moet worden zijn. Je ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar liefst 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij tijdens de verbranden die in minstens of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Pictogram:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Pictogram

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te schatten wat omvang het goed bij je aansluit? Pak dan snel contact op met een van onze specialisten. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de containers verschillen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Op deze manier kom je later geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Pictogram

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van uw afval ook beter voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Pictogram

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw container op de verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt voor een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf sorteert, des te beter dat het is voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink besparen op je kosten voor afval. Het is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie dan glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glas vrij, zoals in de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer containers eenvoudig verandert.

De juiste container voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze van één container met 240 liters en van 900 liters. Er is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kiest je hoe vaak ons de bak komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een prima basis. Er zit meestal circa 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het papier exact erin past. Wanneer het papieren al in het bak zitten, krijgt niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eenmaal in tijdstip langs om het bak te ledigen en het papier plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het container via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in het deksel kun je het papieren in de bak gooien. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.