Afvalcontainer Poly Urethaan ➡️ 9 VREEMDE TRUCS

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval zo klein mogelijk te houden en je zal merken dat deze financieel gunstig is. Met afval heel mogelijk eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Poly Urethaan

Selecteer van de ruimste aanbod containers en bestel de de beste container voor je overblijvend afval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet thuis in de container. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten we het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromen dat in bedrijven ontstaan. Die afvalstromen zouden dikwijls gescheiden ingezameld geraken. Dit is verbeterd betreffende de natuur en het geldbeugel.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoezo goed je je vuil ook verdeelt, er zal er steeds restafval aanwezig zijn. Probeer dit stroom van afval zo klein toevallig te behouden en je zult zien dat dit geldelijk gunstig is. Met vuil zo zoveel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus zo weinig mogelijk restvuil over. In de het afvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare vuil dat je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet binnen de container.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel vermeld goederen opnieuw te aanwenden waar het mag.

Wat kost een een container rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom, de omvang van rolcontainer alsook hoe vaak de de container rolcontainer geledigd dient geraken. U ontdekt alle tarieven op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandveilig, handig als de bak op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige materialen vrij gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Poly Urethaan:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Poly Urethaan

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag kiezen voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten die maat het beste bij je aansluit? Pak dan snel aansluiting op met een van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wens je een keer een meer leegmaken of standaard een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect transparant is. Zo raak je achteraf niet voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Poly Urethaan

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit je afval tevens goed voor de milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Poly Urethaan

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd dient te worden. Zo weet je dus zeker waar je je vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu veel minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval je sorteert, des te beter dat is ten behoeve van de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder om splitsen neemt het door de volume en ook gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kunt dus flink uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het nummer containers eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasafval op ons. Je heeft de keuze van een container van 240 liter en met 900 liters. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Op basis van de de afval kiest je op welke manier vaak wij de bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie om glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken doen we verschil onder blank, bruine, groene en gemengd glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn bij een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier precies doorheen past. Wanneer de papieren al binnen de bak zijn, krijgt niemand ze meer bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal in zoveel tijdstip langs om het bak te ledigen en de documenten plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in de deksel kan jij het papieren in het container gooien. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.