Afvalcontainer Staal ✔️ 9 LUCRATIEVE GEHEIMEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom heel beperkt eventueel te behouden en je gaat zien dat dit geldelijk voordelig is. Door vuil dus zoveel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Staal

Kies uit uit het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de de meest geschikte rolcontainer voor je je restafval. In de rest afvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas passen geen binnen de rest container. Tevens omtrent PMD sorteren hebben we de juiste juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen die binnen ondernemingen voortkomen. Deze afvalstromen kunnen meestal gescheiden opgehaald worden. Dat is verbeterd voor het milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer dit stroom van afval dus minimaal eventueel te houden en je zult merken dat het economisch voordeelgevend is. Via vuil zo veel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de de rest container gooi je je al het de niet-recyclebare vuil welke je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de de afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In de het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel omschreven artikelen opnieuw te benutten waar het kan.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven kosten van afvalcontainers zijn hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte grootte van rolcontainer en hoevaak hoevaak de rolcontainer geledigd dient worden. Je vindt alle kosten op de.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je meteen in het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Staal:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Staal

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te ramen welke maat het goed bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wil je een keer een meer legen of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de containers wisselen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect helder is. Hierdoor raak je naderhand niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Staal

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers aanbod met containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden uit je vuilnis ook goed voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Staal

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo weet je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kan dus heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit één container van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liter. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maand en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak wij de container zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen we verschil onder blank, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat je archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de papierbak wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het document exact erin . Als het documenten al in het bak zitten, krijgt ze nog bij handen. Onze chauffeur komt eens in tijd langs om het bak legen en het documenten plaats te vernielen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kun je de documenten in het container gooien. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.