Afvalcontainer Stank 🔥 9 ONGEBRUIKELIJKE GEHEIMEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom heel beperkt toevallig te behouden en je zult zien dat deze geldelijk gunstig is. Via vuil heel veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Stank

Selecteer van de grootste assortiment containers en koop het beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de de afvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Karton/karton, swill, en glas horen geen in de de rest container. Ook voor PMD sorteren hebben wij de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromingen welke binnen firma’s voortkomen. Dit afvalstromen zouden meestal afzonderlijk opgehaald worden. Dit is verbeterd betreffende het milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in zakelijk afval?

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er gaat telkens restafval blijven zijn. Probeer dit afvalstroompje heel klein mogelijk te behouden en je gaat zien dat dit geldelijk voordelig is. Met vuil zo zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. In de de rest restafvalcontainer gooi je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet thuis binnen het restafvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld artikelen opnieuw te aanwenden als het lukt.

Wat kost een een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van de container alsook hoe vaak de de container container ontleegd moet geraken. Je ontdekt alle prijzen op de de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een publieke plaats staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar minstens twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen los in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate desondanks in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Stank:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Stank

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten welke grootte het goed bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalstromen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wil je één keer een meer leegmaken of regulier een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de bakken variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier ben je later geen voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Stank

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de optie uit een erg uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar ook in kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Stank

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. U bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd moet te worden. Zo weet je dus zeker waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat is ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het volume en massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het is bovendien volledig te recyclen. Ook kost het veel minder kracht dan glaswerk om te maken uit verse materialen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met flexibele contracten waardoor jij het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit één bak met 240 liters en van negenhonderd liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kies je op welke manier vaak ons de container zullen komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het veel energie voor het het glas om te maken van verse materialen. Glasafval is echter echter een goede basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuw glas. Bij het bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er zijn op één veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet in de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel vuil in de vorm van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het papier precies erin . Als de documenten al binnen het bak zitten, krijgt zij nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal zoveel tijd bij om de container legen en het papier plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan jij het documenten in de bak gooien. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.