Afvalcontainer Straat 🔴 8 MAKKELIJKE WEETJES

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval heel beperkt toevallig te behouden en je zult merken dat dit geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen dus veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Straat

Kies uit de ruimste aanbod afvalcontainers en koop de ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afvalstoffen dat je geen extra kan verdelen. Karton/karton, swill, en vensterglas thuishoren geen binnen de container. Tevens betreffende PMD sorteren hebben wij de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam voor ieder afvalstromen welke in bedrijven vrijkomen. Die afvalstromen mogen vaak gescheiden ingezameld zijn. Dit is goed betreffende het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afval ook scheidt, er zal er steeds overblijvend afval aanwezig zijn. Probeer het stroom van afval dus klein mogelijk te houden en je zult merken dat deze geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo mogelijk eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo min mogelijk overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare vuil dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas passen geen binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de streefdoel omschreven producten opnieuw te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van container en hoevaak hoe vaak de rolcontainer geleegd moet zijn. Jij vindt elke kosten op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de vat op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Restafval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties uit tijdens de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Straat:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Straat

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te schatten wat grootte het goed bij je past? Haal dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een aanvullend lediging of regulier een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Zo raak je later geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Straat

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit uw afval ook goed voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Straat

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom zeker dat je je afval steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer afval je sorteert, des te beter dat is ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel minder energie dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie van een container van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest jij op welke manier frequent ons het container komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter één goede basis. Er zit meestal circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het papier precies doorheen past. Als de papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgen ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eens in de zoveel tijdstip bij voor de bak ledigen en de papier ter plaats te vernielen in onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarin de container via het truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kun je de documenten in de bak gooien. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op transport is, loopt je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.