Afvalcontainer Transparent ➡️ 9 VERBAZENDE FEITEN

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel minimaal eventueel te houden en je gaat zien dat dit financieel voordeelgevend is. Met vuil heel zoveel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Transparent

Kies uit van de ruimste gamma rolcontainers en koop het meest geschikte container geschikt voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet binnen de rest container. Tevens betreffende PMD scheiden bezitten we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen welke bij bedrijven vrijkomen. Dit stromen kunnen meestal apart verzameld zijn. Dit is goed voor de milieu en de geldtas.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoezo goed je je afval tevens sorteert, er zal er telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Poog het afvalstroompje dus beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus zo weinig eventueel restafval over. In de de container gooi je je al het het niet-recyclebare vuil dat je geen meer kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en glas passen niet thuis in de container.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel doel omschreven artikelen opnieuw te gebruiken als dat het lukt.

Wat kost een afvalcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van de container alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet zijn. Jij vindt ieder prijzen op de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de talloze typen vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een publieke locatie staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij in de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Transparent:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Transparent

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te schatten wat omvang het beste bij je aansluit? Haal dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange kennis met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je één keer een meer legen of standaard een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer aftikt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier ben je achteraf nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Transparent

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je afval tevens goed voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Transparent

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe frequent het container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je dus vast waar je je vuilnis altijd kwijt kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel indien we afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Los doosjes of ander document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je sorteert, hoe beter dat is voor de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door het ruimte en massa veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kunt dus heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie van één container met 240 liter en met 900 liter. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kies jij op welke manier frequent wij het container zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens het bewerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er bij één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waarin het papier exact erin . Wanneer de documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijdstip bij voor het container te ledigen en de documenten ter plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in de deksel kan jij de papieren in het container gooien. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op het transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.