Afvalcontainer Uithoorn 🔴 13 SCHOKKENDE TRUCS

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje zo minimaal eventueel te houden en je zal zien dat het economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Uithoorn

Selecteer van het grootste grootste gamma containers en bestel de beste ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afval welke je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, swill, en glas thuishoren niet binnen het container. Tevens voor PMD scheiden hebben wij de geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen dat binnen firma’s ontstaan. Die stromingen zouden meestal apart verzameld zijn. Dat is goed betreffende de natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat steeds overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht het afvalstroompje heel minimaal mogelijk te houden en je zal merken dat het financieel voordelig is. Via afvalstoffen zo veel mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over. Binnen het container gooi je je al het niet-recyclebare afval dat je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet in het container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel beschreven producten opnieuw te benutten indien dat het mag.

Wat kost een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten van rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de rolcontainer geledigd moet worden. U vindt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige materialen uit in de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Uithoorn:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Uithoorn

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te bepalen die maat het perfect bij je past? Haal dan even contact op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend lediging of regulier een maatje groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers wisselen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere container neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit duidelijk is. Zo raak je later geen voor nare onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Uithoorn

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit je afval ook beter voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Uithoorn

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw container bij het gewenste plek staan. U bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd moet te worden. Zo weet je dus zeker dat je jouw afval steeds weg kan en waar je meewerkt voor een beter milieu via je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder minder indien we afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is geplaatst Los doosjes of ander document
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door de ruimte en massa heel veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kunt dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht dan glazen te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit selectie van één bak met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent wij de bak komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het heel veel energie om glas te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter één goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er bij een veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de de gedaante van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waar het document precies doorheen . Wanneer het papieren al binnen de container zijn, krijgen niemand ze nog in . Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijdstip bij voor het bak legen en het documenten ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het container door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kan jij het papieren in de bak gooien. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.