Afvalcontainer Vaassen ✔️ 6 SIMPELE TIPS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom dus beperkt mogelijk te behouden en je zal merken dat deze financieel voordeelgevend is. Met afval zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Vaassen

Kies uit het ruimste gamma afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je restvuil. In de het container gooi je al het het niet onrecyclebare vuil welke je niet extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas passen geen binnen het restafvalcontainer. Ook voor PMD verdelen hebben we de correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam voor ieder afvalstromen welke bij firma’s vrijkomen. Deze afvalstromen mogen dikwijls apart opgehaald geraken. Het is verbeterd betreffende de milieu en het portemonnee.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil tevens sorteert, er gaat telkens restafval voortdurend zijn. Probeer dit afvalstroompje heel minimaal mogelijk te behouden en je gaat zien dat dit economisch voordelig is. Door vuil heel mogelijk eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen afval welke je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het de doel omschreven artikelen opnieuw te benutten indien het mag.

Wat kost een een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van het afvalstroom, de afmeting van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geleegd dient worden. U ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina de.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke materialen uit gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate echter in het natuur komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Vaassen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Vaassen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Typen en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan selecteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te bepalen wat maat het beste bij je past? Pak dan even contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend legen of regulier een maatje grotere? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een andere container aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je later geen voor nare verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Vaassen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoor mag je jouw organisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit je afval tevens goed voor de omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainer Vaassen

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je container op het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een beter milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel afval je scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kan dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het is tevens compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasverval op ons. Je hebt de selectie uit één container van 240 liters en met 900 liter. Er al één container voor glas vanaf €13 elke maand en dit wordt gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak wij het bak komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag wel er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigd is. Na vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je archief niet wil in de de papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het papier exact doorheen . Wanneer de documenten eenmaal in het bak zijn, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal zoveel tijd bij om de container te legen en het papier ter plekke te vernielen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het content zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kan je het papieren in de bak werpen. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op het transport is, loopt je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.