Afvalcontainer Van De Veen Leek ☑️ 10 SIMPELE FEITEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog deze afvalstroom heel klein eventueel te behouden en je zal merken dat dit economisch gunstig is. Door afval dus veel mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Van De Veen Leek

Kies uit uit het meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop het ideale container geschikt voor je restvuil. In de restafvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen afvalstoffen die je geen verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en ruiten horen niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden hebben we het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen die bij firma’s vrijkomen. Deze stromingen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Het is beter aangaande het leefomgeving en het geldtas.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal er telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroompje heel klein mogelijk te houden en je zal merken dat het financieel gunstig is. Via afval dus veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. Binnen het restafvalcontainer werp je al het het niet te recyclen afval die je niet meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel streefdoel vermeld artikelen weer te aanwenden indien dat het mag.

Wat kost een een container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de containers zijn afhankelijk hangt af van de stroom van afval, de afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet zijn. U vindt elke prijzen op de de.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je meteen gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige resten worden gebruikt voor het verhogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen vrij gedurende de verbranden die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Van De Veen Leek:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Van De Veen Leek

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te ramen welke grootte het goed bij je aansluit? Neem dan even verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer lediging of regulier een grootte groter? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de containers verschillen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit transparant is. Zo raak je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Van De Veen Leek

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit je vuilnis tevens goed voor het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Van De Veen Leek

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur je container op het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je daarom zeker waar je jouw afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval je scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval door het ruimte en gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan één glascontainer essentieel. Heb je wisselende periodes qua drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal bakken makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor het je glasverval op ons. Jij heeft de keuze van een bak van 240 liter en van 900 liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak ons het bak komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook bont glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er zijn op één veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij je dossiers niet in de het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier precies erin . Als de papieren eenmaal in de bak zijn, krijgt niemand zij meer in handen. Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijdstip langs om de container ledigen en de documenten ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het container via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kun jij de papieren in het container werpen. Je hebt de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.