Afvalcontainer Vergelijken ✔️ 8 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Probeer dit stroom van afval heel beperkt toevallig te behouden en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Met vuil zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Vergelijken

Kies uit het grootste grootste assortiment containers en koop de beste ideale container voor je restafval. In de de container werp je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen die je geen meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren geen in de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken ons het juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen dat bij bedrijven ontstaan. Dit stromen kunnen dikwijls apart ingezameld worden. Dit is goed betreffende het milieu en het geldbeugel.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je vuil eveneens scheidt, er zal er steeds overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht deze afvalstroompje heel beperkt toevallig te bewaren en je zal zien dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen zo veel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel min mogelijk overblijvend afval over. In de het afvalcontainer werp je al de niet te recyclen vuil welke je geen meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis binnen de rest restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat de doel vermeld artikelen nogmaals te gebruiken als het lukt.

Wat kost een container bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte grootte van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container container ontleegd moet worden geraken. U ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar liefst 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelvormige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Vergelijken:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Vergelijken

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te schatten wat maat het goed bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij juist wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of standaard een maatje grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve rolcontainer aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit helder is. Zo ben je later niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Vergelijken

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien is het apart houden uit je afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Vergelijken

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. U beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent de container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder als wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf sorteert, hoe beter dat is voor het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en massa heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie van een bak van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liter. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent wij de bak komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie voor het het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er op één heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of contact .

Wat is mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in de het papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waar het papier exact erin past. Als het papieren al binnen de container zitten, krijgen ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eens de tijdstip bij om de container te ledigen en het documenten plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij het container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kun jij de papieren in de container gooien. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.