Afvalcontainer Verhuur Antwerpen 🔥 13 VERBAZENDE TIPS

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroom heel beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat dit financieel voordelig is. Via vuil heel veel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Verhuur Antwerpen

Selecteer bij het grootste grootste aanbod containers en bestel de beste container geschikt voor je restvuil. Binnen de rest container werp je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen geen binnen de restafvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren bezitten we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen dat bij firma’s voortkomen. Dit stromingen kunnen meestal afzonderlijk verzameld worden. Dit is beter betreffende het natuur en het portemonnee.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil ook verdeelt, er zal er steeds restvuil blijven zijn. Probeer deze stroom van afval heel minimaal mogelijk te behouden en je zult merken dat deze economisch voordelig is. Door vuil zo veel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over. In de de rest afvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen vuil die je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren geen binnen de rest container.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In de het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat de streefdoel omschreven producten nogmaals te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een container een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van het stroom van afval, de grootte grootte van container en hoe vaak de de rolcontainer geleegd moet worden zijn. U ontdekt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je meteen gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de bak op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar liefst twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Verhuur Antwerpen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Verhuur Antwerpen

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag opteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen wat grootte het goed bij je past? Neem dan even contact op met één van onze experts. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra legen of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een restafvalcontainer of een andere bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo ben je achteraf nooit voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Verhuur Antwerpen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te zamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit je afval ook beter voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainer Verhuur Antwerpen

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de container geledigd dient te worden. Zo ken je dus zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving minder minder als we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Los karton of ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan uit flessen, potten en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het door het ruimte en massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er bij je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele contracten waardoor je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Koop het beste containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze van één container van 240 liters en ook van negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je hoe vaak wij het container zullen komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glas. Bij het bewerken doen we verschil tussen blank, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er op één veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je je archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw archief niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van ons . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waarin het document exact doorheen . Wanneer de documenten al in het bak zijn, krijgen niemand ze nog in handen. Onze chauffeur komt eens in zoveel tijd bij voor het bak legen en de papier plaats vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het container door het truck zelf is opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kun jij de documenten in de container werpen. Jij heeft de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het transport is, loopt je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.