Afvalcontainer Verhuur Buitenpost ✔️ 8 SIMPELE TIPS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer het stroom van afval heel klein eventueel te behouden en je zult zien dat deze financieel gunstig is. Met afval heel veel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Verhuur Buitenpost

Kies uit uit de ruimste aanbod afvalcontainers en koop de beste meest geschikte container voor je je restvuil. In het container werp je al de onrecyclebare vuil die je geen verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en glas thuishoren geen in de de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren hebben we het juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen die in bedrijven ontstaan. Dit stromen kunnen vaak afzonderlijk verzameld worden. Dit is beter voor de natuur en de geldbeugel.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoe goed je je vuil tevens sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel minimaal eventueel te bewaren en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Met afvalstoffen heel zoveel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel min mogelijk overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare afval welke je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas passen niet in de container.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld producten weer te benutten als dat lukt.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van grootte van de container en hoevaak hoe vaak de de container geleegd dient worden. U vindt je alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de vat op een publieke locatie staat. Je kiest uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen uit in de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Verhuur Buitenpost:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Verhuur Buitenpost

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten die maat het beste bij je aansluit? Haal dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde verschillende bak betaalt. Wij achten het essentieel dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je later nooit voor nare onthullingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Verhuur Buitenpost

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Verhuur Buitenpost

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt voor een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder als we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Los doosjes of verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je scheidt, des te beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en massa heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kan dus heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel de beste containers voor jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit een bak met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kiest je hoe vaak wij het bak zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen een prima grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er op een veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet wil in de het papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in het vorm van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waarin het papier exact erin . Wanneer de papieren eenmaal in de bak zijn, krijgt niemand zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijd bij voor de bak legen en het papier ter plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kun je de papieren in de bak gooien. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op transport is, loop je niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.