Afvalcontainer Verhuur Gent ✔️ 15 MAKKELIJKE TRUCS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroom zo klein mogelijk te houden en je zal opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen heel zoveel eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Verhuur Gent

Kies van het grootste grootste gamma rolcontainers en bestel het beste afvalcontainer voor je restafval. In de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas horen niet thuis in het container. Eveneens omtrent PMD sorteren beschikken ons het juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen die binnen firma’s vrijkomen. Deze stromen mogen meestal afzonderlijk verzameld geraken. Dit is beter voor het milieu natuur en het geldtas.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil eveneens verdeelt, er zal er altijd restafval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroom dus beperkt eventueel te bewaren en je zult zien dat het financieel voordelig is. Door afval heel zoveel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo zo weinig eventueel restvuil over. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds de niet te recyclen afval dat je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en glas horen geen in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel streefdoel beschreven goederen nogmaals te benutten als dat mag.

Wat kost een container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroompje, de grootte van omvang van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd rolcontainer ontleegd dient worden. U ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het ophogen of creëren van straten. Helaas komen er ook diverse giftige stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in meer of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Verhuur Gent:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Verhuur Gent

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten welke grootte het beste bij je aansluit? Haal dan snel contact op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de bakken variëren per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere andere rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor raak je later niet voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Verhuur Gent

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel divers assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis staan, of vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je je organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit je afval ook beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Verhuur Gent

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit geplaatst Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder het om scheiden pakt het door het volume en massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat je de aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop het beste bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie van een container van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij hoe frequent ons het bak zullen komen legen. ons leveren het meest voordelige service.

Zo wordt glas bewerkt

Het veel kracht voor het het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter echter een prima basis. Er zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glazen. Bij het verwerken maken we verschil tussen blank, bruine, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er op een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet in de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document exact doorheen past. Als het documenten eenmaal in het bak zitten, krijgt zij nog bij . Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijd langs voor het container ledigen en het documenten ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de container door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kun je het documenten in de bak werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.