Afvalcontainer Voor Verwennerij 🔥 13 BEWEZEN ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval heel klein toevallig te bewaren en je gaat merken dat deze economisch voordeelgevend is. Door vuil zo mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Voor Verwennerij

Kies uit uit het meest uitgebreide aanbod containers en bestel de de meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. In de rest container werp je al het het onrecyclebare afval die je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en ruiten horen niet thuis in de rest container. Ook betreffende PMD verdelen bezitten wij de correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Deze stromen mogen dikwijls gescheiden opgehaald zijn. Het is beter betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er gaat steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroom zo klein toevallig te bewaren en je zult zien dat het geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen heel veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel min toevallig overblijvend afval over. Binnen de container gooi je reeds het niet te recyclen afvalstoffen welke je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen niet binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. In het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling omschreven producten opnieuw te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de rolcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte grootte van container alsook hoe vaak de de rolcontainer ontleegd dient worden. U ontdekt ieder kosten op de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige resten worden ingezet voor het ophogen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige materialen vrij gedurende de verbranding die in meer of kleinere mate echter in het natuur belanden. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Voor Verwennerij:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Voor Verwennerij

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te ramen die maat het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een meer leegmaken of regulier een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de bakken variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een alternatieve bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo raak je later geen voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Voor Verwennerij

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit je afval ook goed voor het het milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Voor Verwennerij

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd dient te zijn. Zo ken je dus vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege het ruimte en ook massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze van één bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de glasafval kiest je hoe frequent wij de container zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel energie om glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter een goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groene en bont glas. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er zijn op één veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waar het document exact doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal in de container zijn, krijgen niemand ze meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijd langs voor de bak te legen en de papier ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij de bak door het truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun je het papieren in de bak gooien. Je hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op transport is, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.