Afvalcontainer Wegwerken ➡️ 5 OPZIENBARENDE ZAKEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroompje zo klein eventueel te behouden en je zult opmerken dat dit economisch gunstig is. Via vuil zo veel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Wegwerken

Selecteer van de grootste gamma rolcontainers en koop het meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de container werp je al de onrecyclebare vuil dat je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, en glas horen niet thuis in de restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken we het juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen dat in bedrijven voortkomen. Dit stromingen zouden meestal gescheiden opgehaald zijn. Dat is goed betreffende het milieu natuur en het geldtas.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoezo prima je je vuil eveneens sorteert, er gaat steeds restvuil voortdurend zijn. Probeer het afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je zal opmerken dat het financieel gunstig is. Door afval zo zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo minimaal mogelijk restafval over. In de restafvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare afval welke je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis in de de rest afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de doel beschreven goederen opnieuw te benutten waar dat het kan.

Wat kost een container een container rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven van containers afhankelijk hangt af van de het stroom van afval, de grootte van afmeting van de container alsook hoe vaak de de container rolcontainer geleegd moet zijn. Je vindt je ieder prijzen op de de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je meteen tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige resten worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige materialen los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Wegwerken:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Wegwerken

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes treden.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te ramen welke maat het goed bij je past? Neem dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer legen of regulier een formaat grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je later niet voor nare verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Wegwerken

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten staan, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden van je afval ook beter voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Wegwerken

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste locatie staan. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd dient te zijn. Zo weet je dus zeker dat je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door de volume en gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit een container met 240 liter en van negenhonderd liter. Er reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de glasafval kies jij op welke manier vaak wij de bak zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Daar zit meestal circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen wij verschil onder wit, bruine, groen en ook bont glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of contact .

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waar het papier exact erin past. Wanneer het papieren al in de bak zitten, krijgen niemand ze meer bij . Onze bestuurder komt eenmaal de tijdstip langs voor het bak te legen en de documenten plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container via het truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in het deksel kun jij het documenten in de container gooien. Je heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.