Afvalcontainer Zwolle Rova ☑️ 3 ONTHULLENDE WEETJES

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval dus klein mogelijk te houden en je gaat opmerken dat het geldelijk voordelig is. Met afval zo mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Zwolle Rova

Kies van het grootste ruimste gamma afvalcontainers en bestel de de meest geschikte rolcontainer voor je restafval. In de afvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare vuil dat je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet thuis binnen de rest container. Eveneens betreffende PMD verdelen bezitten wij de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen die binnen ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen zouden dikwijls apart opgehaald zijn. Dit is beter betreffende de milieu en het portemonnee.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens sorteert, er zal steeds restafval blijven bestaan. Poog dit stroom van afval dus minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat het financieel voordelig is. Met vuil dus zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de container werp je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet in de het afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel vermeld producten weer te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet geraken. Jij vindt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je direct gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene stroom. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het verhogen of creëren van straten. Helaas komen er ook verschillende giftige substanties vrij gedurende de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het natuur terecht komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Zwolle Rova:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Zwolle Rova

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten die maat het perfect bij je aansluit? Pak dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange ervaring met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere verschillende bak betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Zwolle Rova

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het apart houden uit uw afval ook beter voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Zwolle Rova

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw container op de gewenste locatie staan. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te beter dat is voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kunt dus heel besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glas vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit een bak van 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies jij hoe vaak ons het bak zullen komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken maken we verschil tussen blank, bruin, groene en gemengd glas. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de het papierbak wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier exact erin past. Als het papieren al binnen de container zijn, krijgen niemand ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijdstip langs om de container te legen en het papier plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het bak via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in de deksel kun jij het papieren in de container gooien. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op transport is, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.