Afvalcontainers Aan De Weg Heerhugowaard 🔴 15 SIMPELE ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel beperkt eventueel te houden en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Via afval heel veel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Aan De Weg Heerhugowaard

Selecteer bij het grootste grootste gamma containers en bestel de de beste beste rolcontainer voor je je restvuil. Binnen de afvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en glas passen niet in de rest container. Eveneens voor PMD sorteren bezitten we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam voor ieder afvalstromen dat in ondernemingen vrijkomen. Die stromen kunnen vaak gescheiden opgehaald zijn. Dat is beter betreffende het milieu natuur en de geldtas.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Op welke manier goed je je vuil ook sorteert, er zal er telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval heel klein mogelijk te bewaren en je zult zien dat het economisch voordelig is. Met afvalstoffen heel mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de afvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de het afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel vermeld goederen nogmaals te aanwenden waar dat het lukt.

Wat kost een een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van het stroom van afval, de afmeting van container alsook hoe vaak de de rolcontainer geledigd moet worden geraken. U vindt elke kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit gedurende de verbranding die in meer of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainers Aan De Weg Heerhugowaard:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainers Aan De Weg Heerhugowaard

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Typen en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te bepalen wat maat het perfect bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze experts. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen kennen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je één keer een meer legen of standaard een formaat groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, materiaal en volume. Je least bij ons telkens tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je achteraf niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainers Aan De Weg Heerhugowaard

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het apart houden uit je vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainers Aan De Weg Heerhugowaard

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw container op het verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je dus zeker dat je je vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel als we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat zal zijn voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval door het volume en ook gewicht veel plaats in de afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken van verse grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat jij het nummer containers makkelijk verandert.

Het geschikte container voor het glasafval

Bestel de beste bakken voor je glasverval bij ons. Je hebt de keuze van een bak van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kies je hoe frequent ons het bak komen legen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht om glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij het bewerken maken we onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er bij één veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of contact .

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet wil in de het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waar het document precies doorheen past. Wanneer het documenten al in de bak zitten, krijgen niemand zij nog in . Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijdstip bij om het bak te legen en het papier ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij de container via het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kan jij het papieren in de bak gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.