Afvalcontainers Aarschot 🔴 8 OPZIENBARENDE FEITEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht het afvalstroom dus beperkt mogelijk te behouden en je zal zien dat dit geldelijk voordelig is. Via afval heel mogelijk eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Aarschot

Kies bij de meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de de meest geschikte rolcontainer voor je restafval. In de de rest container gooi je je reeds het onrecyclebare afvalstoffen die je niet meer kan verdelen. Papier/karton, swill, en ruiten horen geen binnen het afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren hebben ons de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen die bij firma’s ontstaan. Die stromingen mogen vaak afzonderlijk ingezameld worden. Dit is goed aangaande het leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er gaat steeds restafval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje zo klein toevallig te behouden en je zult merken dat het financieel voordelig is. Via afval zo veel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo min mogelijk overblijvend afval over. In de het restafvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afval dat je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de de container.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel doel beschreven goederen nogmaals te gebruiken waar dat lukt.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de afvalcontainers afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoevaak de container afvalcontainer geledigd moet worden geraken. Je vindt elke kosten op de tarievenpagina de.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en vlug een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Helaas komen er ook diverse giftige substanties los in de verbranding die in minstens of geringere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainers Aarschot:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainers Aarschot

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten welke maat het beste bij je aansluit? Neem dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde andere bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit transparant is. Zo ben je later geen voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainers Aarschot

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainers Aarschot

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uur je container op de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak de container geleegd moet te worden. Zo ken je daarom zeker waar je je afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door het ruimte en ook massa veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kan daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval op ons. Je hebt de keuze uit een bak met tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent wij het container komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij de bewerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groen en ook bont glas. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn bij één veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in de de papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in het vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het papier precies doorheen past. Wanneer het papieren al binnen de container zijn, krijgt ze meer bij . Onze bestuurder komt eenmaal in tijd bij voor het container te ledigen en de papier ter plaats vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het bak via de truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in het deksel kan je de documenten in de container gooien. Jij hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.