Afvalcontainers Almere ☑️ 14 VERRASSENDE GEHEIMEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval heel klein mogelijk te bewaren en je zal merken dat dit economisch gunstig is. Via afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Almere

Kies uit van het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de ideale container voor je je overblijvend afval. In de container gooi je je reeds het onrecyclebare afval welke je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet thuis in de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden bezitten ons het correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromen welke binnen firma’s voortkomen. Dit stromen zouden dikwijls apart ingezameld worden. Het is beter aangaande het milieu natuur en het portemonnee.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoezo goed je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Poog deze afvalstroompje dus beperkt eventueel te houden en je gaat merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo min eventueel restvuil over. Binnen het restafvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet in de de container.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het streefdoel beschreven goederen weer te aanwenden indien dat mag.

Wat kost een container een container bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de afmeting van afvalcontainer en hoe vaak de de container container geledigd moet worden worden. Jij vindt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je meteen in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate desondanks in het natuur belanden. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainers Almere:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainers Almere

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te bepalen welke omvang het goed bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalstromen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend lediging of standaard een formaat grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je later niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainers Almere

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainers Almere

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt aan een beter milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder minder indien we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit gestopt Los karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te beter dat het is voor het milieu en ook jouw portemonnee. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het door het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen te produceren uit verse materialen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor het je glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit een container met 240 liters en ook met 900 liter. Er al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij de bak komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas te maken van verse materialen. Glasverval is daarentegen één goede basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid onder wit, bruine, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er op één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in de papierbak wilt gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het papier precies erin past. Wanneer de papieren eenmaal in het container zitten, krijgen zij nog in . Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijd bij om het bak te ledigen en de papier plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun jij de documenten in het bak gooien. Jij heeft de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.