Afvalcontainers Eindhoven 🔥 10 OPVALLENDE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom dus beperkt toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Eindhoven

Kies uit het meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de het restafvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afval die je niet verder verder kan scheiden. Karton/karton, swill, en vensterglas thuishoren geen binnen de rest container. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten we het juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen die binnen ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld geraken. Het is goed betreffende het natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoe goed je je afval tevens sorteert, er zal er altijd overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht het afvalstroom heel minimaal mogelijk te behouden en je zult opmerken dat het geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen dus veel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel minimaal eventueel restvuil over. In de het restafvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afval die je geen meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis binnen de container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel beschreven artikelen opnieuw te aanwenden waar het lukt.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De kosten voor de containers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van container en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet worden geraken. U ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het milieu komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainers Eindhoven:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainers Eindhoven

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te ramen die omvang het beste bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de containers wisselen per afvalsoort, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende container neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je later nooit voor nare verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainers Eindhoven

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainers Eindhoven

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur jouw container op het gewenste plek geplaatst. U beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je dus vast dat je jouw afval altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder als we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los karton of ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval je scheidt, hoe beter dat zal zijn voor de milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door het volume en ook gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook kost het veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar op jouw bedrijf veel glasafval los, zoals in de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor het je glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze van één bak van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kies jij hoe vaak wij het container zullen komen legen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een goede basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens het verwerken doen we verschil tussen blank, bruine, groene en gemengd glas. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn op een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet in de papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is heel tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het document precies doorheen past. Wanneer het papieren al in het container zijn, krijgt niemand zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eens in de tijd langs voor het bak ledigen en de papier ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het container via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kun jij het documenten in het container gooien. Je heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.