Afvalcontainers Tuin Uitzicht ᐅ 5 ONGEBRUIKELIJKE TRUCS

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afval zo veel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Tuin Uitzicht

Kies uit de grootste assortiment afvalcontainers en bestel de beste rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het afvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare afval dat je niet extra kan scheiden. Papier/karton, swill, en glas passen geen binnen de rest afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren hebben ons de juiste correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam voor alle afvalstromen welke in firma’s voortkomen. Dit stromen zouden vaak afzonderlijk verzameld zijn. Het is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens sorteert, er gaat altijd overblijvend afval aanwezig zijn. Probeer dit afvalstroom zo klein toevallig te bewaren en je zal merken dat dit geldelijk voordelig is. Via afval dus veel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus zo weinig eventueel restvuil over. In de afvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare afval welke je niet verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen in de rest container.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel omschreven producten weer te gebruiken indien dat kan.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten van containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden worden. Je vindt elke kosten op tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainers Tuin Uitzicht:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainers Tuin Uitzicht

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te bepalen die maat het goed bij je aansluit? Pak dan snel contact op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een extra lediging of standaard een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere verschillende container neerlegt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie helder is. Zo ben je naderhand niet voor nare onthullingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainers Tuin Uitzicht

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainers Tuin Uitzicht

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom vast waar je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder als wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door het ruimte en ook massa veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je de aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij ons. Je heeft de keuze van een container van 240 liters en met 900 liter. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je hoe frequent wij de container komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het heel veel energie voor het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een goede basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn op een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je je archief veilig vernietigd is. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waar het document exact erin past. Wanneer het documenten eenmaal in het container zitten, krijgen zij meer bij . Onze bestuurder komt eens tijdstip bij om de container te legen en de papier ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan jij de documenten in de bak werpen. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.