Afvalcontainers Verhuur Bedrijven Geldrop ᐅ 15 ONGEBRUIKELIJKE TIPS

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroompje zo minimaal mogelijk te behouden en je gaat merken dat het financieel gunstig is. Via afval zo zoveel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Verhuur Bedrijven Geldrop

Kies uit de ruimste gamma containers en koop het meest geschikte container voor je overblijvend afval. In de de container werp je al het onrecyclebare afval dat je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen geen in de de afvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren bezitten ons de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande elke afvalstromingen die binnen firma’s voortkomen. Dit stromingen zouden vaak apart ingezameld zijn. Dit is goed betreffende het milieu milieu en het geldtas.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afval tevens scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend zijn. Tracht dit stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je gaat merken dat dit geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo mogelijk eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus min eventueel restvuil over. In de de restafvalcontainer werp je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je geen meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas horen geen in de de afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. In de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel beschreven artikelen nogmaals te gebruiken waar dat kan.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroompje, de grootte van afmeting van container en hoevaak de container afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. Jij ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de vele typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je meteen gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene kracht. Algemeen afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen los gedurende de verbranding die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainers Verhuur Bedrijven Geldrop:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainers Verhuur Bedrijven Geldrop

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te ramen die omvang het beste bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, stof en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie transparant is. Zo raak je achteraf geen voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainers Verhuur Bedrijven Geldrop

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of vernieling aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainers Verhuur Bedrijven Geldrop

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw container op de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je afval altijd weg kunt en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder als wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval je scheidt, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het door de volume en ook gewicht veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Je kan daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het is tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie dan glazen te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor je het aantal containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit keuze uit een bak van 240 liter en van negenhonderd liter. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent wij de bak komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat is mag er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in de papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact erin past. Wanneer het papieren al binnen het container zijn, krijgt ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de tijd bij om het bak ledigen en de papier ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kun jij de documenten in het bak gooien. Jij hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.